14 Mayıs Survivor basketbol maçını kim kazandı? Survivor ödül oyununu kim kazandı?

14 Mayıs Survivor basketbol maçını kim kazandı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de ödül oyunu oynanacak. Gönüllüler takımı ve Acun Medya arasında oynanacak basketbol maçı heyecanlı dakikalara yol açtı. Acun Medya takımında Acun Ilıcalı, Esat Yontunç, İrem Kanan olurken, Gönüllülerin takımını Barış, Yasin Ardahan ve Berkan oluşturuyor. Basketbol maçını kazanan takım araştırılmaya başlandı. İşte 14 Mayıs Survivor basketbol maçını kim kazandı? Detaylar...

14 Mayıs Survivor basketbol maçını kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı Survivor 2020'de ödül heyecanı yaşanacak. Acun Ilıcalı ve Barış Murat Yağcı arasında uzun süredir konuşulan basketbol iddiasının maçı bu akşam oynanacak. TV8 ekranlarında yayınlanacak program merakla takip ediliyor. Gönüllüler takımı ve Acun Medya arasında oynanacak basketbol maçı heyecanlı dakikalara yol açtı. Acun Medya takımında Acun Ilıcalı, Esat Yontunç, İrem Kanan olurken, Gönüllülerin takımını Barış, Yasin Ardahan ve Berkan oluşturuyor. Basketbol maçını kazanan takım araştırılmaya başlandı. İşte 14 Mayıs Survivor basketbol maçını kim kazandı? Detaylar...

SURVİVOR BASKETBOL MAÇINI KİM KAZANDI?

Gönüllüler takımı ve Acun Medya arasında oynanacak basketbol maçı heyecanlı dakikalara yol açtı. Acun Medya takımında Acun Ilıcalı, Esat Yontunç, İrem Kanan olurken, Gönüllülerin takımını Barış, Yasin Ardahan ve Berkan oluşturdu.

Acun Medya ile Gönüllüler takımı 19-19 ile berabere kaldı.

SEMBOL OYUNLARINI KİMLER KAZANDI?

13 Mayıs 2020 tarihli Survivor 75. bölümde oynanan bireysel sembol oyunlarını erkeklerde Yasin, kadınlarda Evrim kazandı.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler oldukça zorlu anlar yaşadı. Ödülün orman evinde pizza olduğu ve büyük heyecana sahne olan oyunda yarışmacılar, kıyasıya rekabet etti ve kazanan takımı Ünlüler takımı oldu..

SURVIVOR 76. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Fenerbahçe duble yaptı, zirveye bir adım daha yaklaştı! Bazı ürünleri besin değeri azalmadan tüketmek mümkün! İşte o yöntem! Ertuğrul Doğan: Trabzonspor’un emeğini hiçe saydı!
Sonraki Haber