15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde dünyanın dört bir yanında anma etkinlikleri düzenleniyor!

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dünyanın birçok yerinde düzenlenen etkinliklerle unutulmadı. Yurt dışındaki büyükelçiliklerde düzenlenen anma törenlerinde, Türk milletinin tek yürek oluşu ve demokrasi sınavındaki yılmaz mücadelesi anlatılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan da hem İstanbul'da hem de Ankara'da 15 Temmuz etkinliklerine katılacak.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle İletişim Başkanlığı koordinasyonunda, “Milletin Zaferi” temasıyla yurtiçi ve yurtdışında geniş çaplı anma etkinlikleri düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan da hem İstanbul’da hem de Ankara’da bir dizi etkinliğe katılacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL VE ANKARA'DA OLACAK

Erdoğan ilk olarak İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Makamı’nı ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Ankara’ya giderek TBMM’de düzenlenecek törene katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün akşam saatlerinde ise Beştepe’de düzenlenecek 15 Temmuz Anma Programı’nda halka hitap edecek.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!