16 Mayıs 2024 Türkiye geneli hava durumu | İşte il il beklenen hava durumu...

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz ile yarın (Perşembe) sabah saatlerine kadar Batı Karadeniz’in doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, gece saatlerinden itibaren doğusu kuzeybatıdan; Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 yer yer 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5, bugün (Çarşamba) akşam saatlerinde 6 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, bugün (Çarşamba) akşam saatlerinde 2,0 m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, gece ve yarın (Perşembe) öğle saatlerinde Kuzey Ege, bugün (Çarşamba) akşam saatleri ile yarın (Perşembe) öğle saatlerinde Güney Ege’nin kuzeyi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, kuzeyi 6; Güney Ege’de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra İskenderun Körfezi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren güneybatıdan; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! ABD ve 4 ülkeden Orta Doğu kararı! Resmen duyurdular...