16 Mayıs 2024 Türkiye geneli hava durumu | İşte il il beklenen hava durumu...

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıklarının iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle kuzeyli yönlerden, yurdun güney kesimlerinde güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların, Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden; ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

TOZ TAŞINIMI UYARISI

Ege bölgesinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden; görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!