16 yaşındaki genç, 'sigara içme' diyen babasını öldürdü

Konya'da, baba Ahmet Bıyıklı, 16 yaşındaki oğluna sigara içmemesi konusunda uyarıda bulundu. Babasıyla tartışan genç, yanında bulunan tabanca ile babasını vurdu. Ağır yaralanan baba kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Baba katili olan genç gözaltına alındı.

This browser does not support the video element.

Konya'nın merkez Karatay ilçesinde, Ahmet Bıyıklı (35) oğlu 16 yaşındaki A.E.B.'nin yanına giderek sigara içememesi konusunda uyarıda bulundu.

Babası ile tartışmaya başlayan A.E.B., yanında bulunan tabanca ile babasına 3 el ateş etti. Silah seslerini duyan evdeki anne ve kardeşleri ile komşularının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından olayda ağır yaralanan Ahmet Bıyıklı, ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan baba Ahmet Bıyıklı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın şüphelisi A.E.B. kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. A.E.B., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

İHA

Lise müdürüne kanlı pusu! Aracında öldürüldü... Rize'de fıkra gibi olay: Bisikletini bağladı, personel mahsur kaldı! Virajı alamadı yoldan düştü... Of’taki kaza sabah ortaya çıktı Karadenizli sanatçıdan radarlara türkülü tepki Yurdum insanının sıcakla mücadelesi: Mecbur böyle serinledim Marmaray'da büyük kavga! Tekmeler ve yumruklar havada uçuştu