17 Eylül 2024 MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme potasına giren 1. ve 2. yarışmacı kim? Hangi takım ilk dokunulmazlığı kazandı?

MasterChef'te ana kadro netleşti. Artık kadroya başka bir isim dahil olmayacak. Bu hafta yarışmaya veda eden isim Beril olmuştu. Peki 17 Eylül 2024 Salı MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme potasına giren 1. ve 2. yarışmacı kim? Hangi takım ilk dokunulmazlığı kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te ana kadro netleşti. Artık kadroya başka bir isim dahil olmayacak. Bu hafta yarışmaya veda eden isim Beril olmuştu. Peki 17 Eylül 2024 Salı MasterChef bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme potasına giren 1. ve 2. yarışmacı kim? Hangi takım ilk dokunulmazlığı kazandı?

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı