18 Ekim 2024 Meteoroji Türkiye geneli için açıkladı! O illerde kuvvetli yağış ve yükseklerde kara dikkat!

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusunun aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak, kuzeyinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların, bu akşam Bitlis, Iğdır, Muş ve Ağrı çevreleri ile Van'ın kuzeybatısının yerel kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgârın, güneydoğusunda güneyli yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-80 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

ERZURUM -1°C, 9°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KARS 1°C, 8°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yerel kuvvetli olması bekleniyor.

MALATYA 3°C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu

VAN 6°C, 14°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kuzeybatı çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Süper Lig'de en çok taraftar çeken stadyumlar belli oldu! Doktora şiddet; ilk görev yerinde saçlarını yoldular Meteorolojiden rapor geldi: Sıcaklıklar düşüyor... Ankara'da parti genel merkezine uyuşturucu baskını 7 bin liranın üzerindeki ödemeler için banka zorunluluğu getirildi Bebeklerin ölüme terk edildiği hastaneler ortaya çıktı!