18 Eylül 2024 MasterChef hangi takım oyunu kazandı? Eleme potasına kimler girdi? Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef Türkiye'de heyecan hiç dinmiyor! Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, mutfakta hünerlerini sergileyerek en iyi yemeği yapmak için kıyasıya mücadele ediyor. Her hafta olduğu gibi, bu hafta da takım oyununu kaybeden takım, dokunulmazlık oyunu için ter döktü. Peki, 18 Eylül tarihinde yapılan bu mücadelede dokunulmazlığı kim kazandı ve eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiye'de heyecan dorukta! Bu hafta, kırmızı ve mavi takımlar makarna konusunda hünerlerini sergilemek için kıyasıya mücadele etti. Peki, MasterChef'te jüriyi etkilemeyi başaran ve dokunulmazlığı kazanan takım hangisi oldu? Eleme potasına giren talihsiz yarışmacı kim? İşte 18 Eylül tarihli MasterChef yeni bölümün sıcak sıcak detayları!

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı