19 Haziran 2024 MasterChef Mehmet Şef'ten yarışmada bir ilk! İlk defa o yarışmacılara sağlandı...

Sevilen yemek yarışması MasterChef All Star'da kadroya giren 5. isim kıyasıya geçen mücadelelerin sonunda belli oldu. Kazanan yarışmacı ikinci tura kalan yarışmacılar arasından seçildi. Bir önceki gece de son ikiye kalan MasterChef Rıfat Yurttaş, ana kadroya giren beşinci isim oldu.

Gecenin sonunda tabağı en fazla beğenilen yarışmacı olan MasterChef Rıfat Yurttaş, MasterChef All Star'ın 5. yarışmacısı seçildi.

İLK BEŞ İSİM BELLİ OLDU

MasterChef All Star'da ana kadroya giren ilk yarışmacı Güzide Mertcan oldu. İkici yarışmacı ise 2019 sezonunda yarışan ve favori gösterilen yarışmacılardan biri olan Suna oldu. Geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümün sonunda ise Eda MasterChef All Star ana kadroya giren 3. yarışmacı seçildi. Dün akşamki bölümde ise Rıfat ile son ikiye kalan Batuhan Bayır, ana kadroya girmeye hak kazanan beşinci yarışmacı oldu.

Genç kızın kafasını kesip surlardan attı! Detaylar kan donduruyor... Fatih'teki cani ilk cinayeti nasıl işledi? Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! Katilin annesi mahkemede "iyi ki yapmışlar" dedi Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı Hafta sonunu dışarıda geçirecekler müjde! Meteoroloji'den rapor geldi