2 Temmuz 2024 Türkiye geneli hava durumu nasıl olacak? İşte il il beklenen sıcaklıklar...

DENİZLERDE HAVA

Güney Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, doğusu batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5; Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6, doğusu 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, doğusu yer yer 2,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6, zamanla 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m ilk saatler 2,0m ; Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, güneyi 4 ila 6; Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6, ilk saatler yer yer 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, güneyinde yer yer 3,0 m; Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu; Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan zamanla güneybatıdan 3 ila 5 ilk saatler yer yer 6; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, doğusu yer yer 2,5 m; Görüş: İyi.

Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı Tarım Kredi'den rafları indirimle dolduracak yeni Ekim fırsatları! Katilin annesi mahkemede "iyi ki yapmışlar" dedi Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı Kan donduran itiraflar: Oraya seni öldürmeye gelmiştim