2023'te başımıza neler gelecek? Spiritüel danışman Aslı Güder, İzzet Çapa'ya konuştu!

Aslı, ‘maskeli yüzler görüyorum İzzet Bey’ deyip hayatımızı karartmanın üzerinden üç yıl geçti. Dediğin oldu ve biz koskoca bir yılı maskelerle, canlarımızı alan bir salgınla geçirdik. Çok kayıp verdik ama acılarımızı kalbimize gömerek bu illet salgından kurtulduk. Yani kurtulduk mu?

"KURTULDUĞUMUZU SANMAK BÜYÜK BİR YANILDI"

Geçen yıl dünyanın belirli ülkelerinde yaşadığımız karanlık, gerçek bir karanlık değildi. O bir fragmandı. Bu yüzden kurtulduğumuzu sanmak büyük yanılgı…

Yerine başka türlü bir şey bekliyorsun yani, eyvah eyvah…

"KOVID 19'UN İKİZ KARDEŞİ HAYATIMIZIN MERKEZİNE YERLEŞEBİLİR"

Sinsi bir şekilde köşesinde harekete geçmek için zamanı kolluyor gibi hissediyorum. Önümüzdeki yıllarda çok daha farklı hastalıklar ve virüslerle birleşerek karşımıza çıkabilir. Ve biz yeniden büyük bir salgınla karşılaşabiliriz. Yeni salgın #covid19’un bambaşka karakterdeki ikiz kardeşi gibi gelip hayatımızın merkezine yerleşebilir.

Aslıcım zaten ‘her şey harika’ şeklinde bir giriş yapsaydın zaten şaşırırdım. Evet röportajın gidişatı belli oldu sevgili okuyanlar… Zırhlarınızı kuşanın, devam ediyoruz… Peki şöyle sorayım corona bize ne yaptı?

- Psikolojik etkileri ise en az virüs kadar hızlı yayıldı diyebilirim. Hala evden çıkmak istemeyen, zorunlu olmadığı halde ‘ya bir şey olursa’ endişesiyle maske takmaya devam eden, sosyalleşmeyi direkt salgınla birleştiren, marketten alınan her şeyi çamaşır sularıyla yıkamaya devam eden insanlar tanıyorum. Yani ‘oh, bitti gitti’ mantığından uzak olan çok kişi var aramızda.

"HEPİMİZ TEST OLDU... KISACASI ELE GEÇİRİLDİK"

 Planlı bir operasyon muydu sence?

Hepimiz test olduk, tükürüklerimizden burnumuzdan DNA’larımızı aldılar; kısacası ele geçirildik. Kendimizin dahi tam olarak bilmediği vücut kodlarımızı ölüm korkusundan ötürü gözü kapalı kuzu kuzu teslim ettik.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!