2023'te başımıza neler gelecek? Spiritüel danışman Aslı Güder, İzzet Çapa'ya konuştu!

-Prens Charles, beklenenin aksine ‘iyi bir kral ve reformcu bir lider’ olacak. Ancak ülkesinin yaşayacağı ekonomik sıkıntıların önüne geçemeyecek. Çözüm olarak da kraliyet ailesine ait bir mülkü, ticari bir işletmeye çevirebilir.

"ABD BAŞKANI JOE BIDEN HAYATINI KAYBEDEBİLİR"

- İngiltere’de sosyal bölünmeler yaşanacak; konut fiyatlarında büyük düşüşler söz konusu olacak.

- ABD Başkanı Joe Biden, hiç beklenmedik bir yerde aniden hayatını kaybedebilir.

- Bir başka ölüm haberini de Vatikan’dan alabiliriz… Katoliklerin ruhani lideri Papa I. Franciscus hayatını kaybedebilir; Vatikan önemli isimlerinden ikisini daha kaybedebilir.

- Dünyanın canlı yayınlara ve son dakika haberlerine kilitleneceği bir yıl.

"İNSANLAR ÜZERİNDE BİYOLOJİK DENEYLER GERÇEKLEŞEBİLİR"

- Kaliforniya karışacak; sokaklarda kaçışan insanlar ve paramparça olan evler görüyorum.

- İnsanlar üzerinde bazı biyolojik deneyler gerçekleşebilir. Bu deneyler sonucunda binlerce insan ölebilir.

- Yeni imal edilecek bir hammaddeyle üretilen görünmez dronlar hayatımıza girecek.

- Temel gereksinimlerimizi yöneten (örneğin susama, acıkma ve sempatik sinir sistemi gibi) beynimizin hipotalamus kısmında muazzam bir gelişme yaşanacak. İlk insansı türlerden bu yana, yani reptilian zamanlardan beri çok küçük evrimler geçiren insan beyni, çok hızlı sıçramalar yaşayacak. Adeta boyut atlayacak…

- İnsan, kendini ilk fark ettiği zamanlardan bu yana peşine düştüğü şeyi çözebilmek için milyarlarca dolar daha harcayacak: Ölümsüzlük!

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum