2023'te başımıza neler gelecek? Spiritüel danışman Aslı Güder, İzzet Çapa'ya konuştu!

2023'TE HAYATTA KALMAK İÇİN BUNLARA DİKKAT...

Ekonomik olarak ne zaman rahat bir nefes alacağız?

Bu zamana kadar yaşadıklarımız ekonomik krizin sadece ayak sesleriydi. Gerçek krizi Temmuz 2023’ten sonra iliklerimize kadar hissedeceğiz.

- Dünya geneline bakarsak 2023 çok zor bir yıl olacak; hayatta kalmak istiyorsanız benzin, dayanıklı gıda, değerli metaller, altın ve toprağınız olmalı.

-Emlak fiyatlarında ciddi düşüşler yaşanabilir, insanlar sahip olduklarını da kaybedebilir.

"PARA BİTİYOR PUAN SİSTEMİ GELİYOR"

- Aslına bakarsanız 2024’ün de 2023’ten bir farkı olmayacak ekonomik anlamda. Ancak 2025’ten sonra dünya nefes almaya başlayacak. 2023 ve 2024 birbirini takip eden ikiz kardeş yıl gibi…

- Para bitiyor, puan dönemi geliyor. Hepimizin puanı hatta puanları olacak. Artık insanlar, enerjilerini puanlarla görecek. Birileri bana deli diyor biliyorum ben de söylediklerime inanamıyorum.

- Monopol ekonomi düzeni gelebilir. Ekonomik oligarklar önümüzdeki süreçte daha da ön plana çıkacak ve güçlenecek. (Burada kastettiğim Monopol tekel yani tek başına, rakipsiz olmak demek).

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı