2023'te başımıza neler gelecek? Spiritüel danışman Aslı Güder, İzzet Çapa'ya konuştu!

Yeter sıkıldım; siyasetten, dünya dertlerinden, krizlerden, savaşlardan… Biraz da yapay zekaya, algoritmalara ve teknolojiye bakalım… Neler oluyor başımıza neler gelecek, hadi biraz da bu konularda darla bizi… Senden güzel bir şey çıkmayacak belli çünkü… Anlat anlat çekinme Aslıcım, sen devam et ben bir dil altı alacağım…

"SİBER SALDIRILAR KRİZLERE NEDEN OLACAK"

-Yapay zeka başımıza dert olacak. Elon Musk, yapay zekayla mücadele edecek.

- Robotlar geliyor; bu durum dünya için nükleerden daha tehlikeli.

- Saç telinden daha ince bir çip üretilecek.

- Siber saldırılar dünyada krizlere neden olacak.

- Artık yalan tarihe karışıyor; kimse gerçeği gizleyemeyecek. Çünkü zihin okuyan yeni çipler üretilecek.

"DÜNYA YÖRÜNGESİNİN DÖNÜŞ HIZI DEĞİŞEBİLİR"

Hologram dönemi başlıyor; avatarlarınızı kendiniz izleyeceksiniz.

- Öyle bir yapay gözlük üretilecek ki gözlükten başka her şey diyebiliriz onun için. Araba kullanacak, her dili konuşacak. Öyle akıllı… En çok benim işime yarayacağını düşünüyorum.

- Öyle arabalar ve öyle evler yapılacak ki ‘uzayda mı yaşıyoruz?’ diyeceğiz. Bize ‘Jetgiller dünyasında mıyız?’ dedirtecek.

- Karada gücünü gösteren Tesla uçak üretecek. Tesla hisseleri tavan yapacak.

- Zamanda yolculuğu mümkün kılmaya yönelik çalışmalar hız kazanacak.

- Dünyanın yörüngesinin dönüş hızı değişebilir. Bu durum gerçekleşirse, özellikle küresel ısınma ve iklim değişikliğiyle ilgili gerçekten yıkıcı sonuçları olacağı kesin.

- Güçlü güneş fırtınaları bekleniyor. Bu patlamalar teknolojiye zarar verebilir, potansiyel olarak büyük elektrik kesintilerine ve iletişim arızalarına yol açabilir.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı