2024 Ekim'de mutlaka izlenilmesi gereken korku filmleri! En iyi korku filmleri 2024 Ekim!

2024 Ekim'de mutlaka izlenilmesi gereken korku filmleri, korku ve dehşeti ekranların yanı sıra Ekim ayı geldiğinde, sinemaseverler için korku filmleriyle dolu heyecan verici bir sezon başlar. Karanlık ve ürkütücü atmosferin hakim olduğu bu ayda, gerilim dolu anlar yaşamak isteyenler için harika seçenekler var. İşte 2024 Ekim'de mutlaka izlenmesi gereken en iyi korku filmleri!

SALEM'S LOT

Yönetmen: Gary Dauberman

Yapımcı: James Wan, Roy Lee

Warner Bros. tarafından çekilen bu uyarlama, 2024 yılında vizyona girmesi planlanan bir film olarak duyuruldu. Annabelle Comes Home ve It gibi başarılı korku filmlerinin senaristi Gary Dauberman, bu uyarlamanın hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlendi. Film, orijinal romanın hikâyesini beyaz perdeye taşımayı amaçlıyor ve bu kez sinema filmi formatında karşımıza çıkıyor.

Hain saldırıyı hangi terör örgütü düzenledi? TUSAŞ saldırısı öncesi hainler güvenlik kamerasına böyle yansıdı! NARİN'İ EVDE BOĞARAK ÖLDÜRDÜLER Galatasaray Elfsborg maç özeti ve goller! Youtube geniş özet Karakol komutanı izin dönüşü kazada şehit oldu Bahçeli'nin ezber bozan sürpriz çıkışını hangi gazete nasıl gördü?