21 Eylül 2024 MasterChef'te son eleme adayı belirleme oyunu! Haftanın 7. potaya giren ismi kim oldu?

MasterChef mutfağında kıyamet koptu! Şeflerin zorlu 'Tulumba Tatlısı' sınavında yarışmacılar, mutfak becerilerini sonuna kadar zorladı. TV8 ekranlarında haftanın 7. eleme adayı olmak üzere olan yarışmacı, bu akşam belli olacak. Peki, kim veda etmek zorunda kalacak? Eleme potasında yer alan Şirin, Kerem, Yudum, Beyza, Erim ve Zübeyde'ye kim katılacak? Cevap için MasterChef'i kaçırmayın!

TV8'de yayınlanan MasterChef'te tatlı savaşları kızışıyor! Yarışmacılar, şeflerin verdiği 'Tulumba Tatlısı' göreviyle büyük bir sınavdan geçiyor. En başarılı tabağı ortaya koyan yarışmacı, bir adım öne çıkarken, en zayıf kalan ise eleme potasına doğru yol alıyor. Şu an eleme potasında Şirin, Kerem, Yudum, Beyza, Erim ve Zübeyde bulunuyor. Peki, bu isimlere kim eklenecek? 21 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanacak bölümde tüm merak edilenlere yanıt bulabileceksiniz.

Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Hasan Şaş'tan şok Fatih Terim açıklaması! "Beni ambulansla getirtti"