21 Eylül 2024 Meteoroloji hava durumu raporunu paylaştı! İşte il il beklenen sıcaklıklar...

DENİZLERDE HAVA

Doğu Karadeniz ve Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6; Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5, doğusu sabah saatlerinde 4 ila 6, yer yer 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, doğusu yer yer 3,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, güneyi kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü, sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 yer yer 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Kuzey Ege'nin kuzeyi aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7; Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatı, doğusu güneybatı, kuzeyi öğle saatlerine kadar güneydoğudan 3 ila 5, batısı yer yer 6; Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğu, doğusu güneydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, batısı yer yer 2,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Hasan Şaş'tan şok Fatih Terim açıklaması! "Beni ambulansla getirtti"