23 Eylül 2024 MasterChef'te takım oyunu! Haftanın takımları nasıl oluştu? İşte detaylar...

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de kıran kırana mücadele sürüyor! 19 yarışmacının kaldığı bu hafta, mavi takım 10, kırmızı takım ise 9 kişiyle yarışacak. Mavi takım kaptanlığı için başlayan büyük savaşta, tüm gözler yarışmacıların üzerinde olacak. Şefler, kaptanlık oyunu için bu hafta 'Adana Kebap'ı seçti.

MasterChef Türkiye'de kıran kırana mücadele sürüyor! 19 yarışmacının kaldığı bu hafta, mavi takım 10, kırmızı takım ise 9 kişiyle yarışacak. Mavi takım kaptanlığı için başlayan büyük savaşta, tüm gözler yarışmacıların üzerinde olacak. Şefler, kaptanlık oyunu için bu hafta 'Adana Kebap'ı seçti. Peki, hangi yarışmacı bu klasik lezzeti en iyi şekilde yorumlayacak ve mavi takımın başına geçecek? Kaptan, sadece dokunulmazlığı değil, aynı zamanda kırmızı takım kaptanını belirleme hakkını da elde edecek. 23 Eylül Pazartesi akşamı, yeni bir hafta ve yeni bir mücadele başlıyor!

Narin cinayetinde doğum kontrol hapı detayı Gençlerin en sevdiği siyasetçi kim? Akaryakıta zam geliyor, tabelalar değişiyor! İşte güncel fiyatlar "Ali Koç bu saçmasapan oyunculara 500 milyon dolar para harcadı" Merakla beklenen 'ısırık' raporu tamamlandı! "İzin aldık gelecektik, vatan sağ olsun"