24 Haziran 2024 Pazartesi Türkiye geneli hava durumu nasıl olacak? İşte beklenen hava sıcaklıkları...

DENİZLERDE HAVA

Bugün (Pazar) akşam saatlerinde Batı Karadeniz’in doğusunda fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6, bugün (Pazar) akşam saatlerinde doğusu 7; Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4, batısı doğudan 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m, Görüş: İyi.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, bugün (Pazar) akşam saatlerinde 6 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, bugün (Pazar) akşam saatlerinde 2,0 m; Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra geneli kuzeybatıdan 4 ila 6; Güney Ege'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 yer yer 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz'in doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5, batısı kuzeybatıdan 6; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra batısı 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... Türkiye'yi yasa boğan o kara günde neler yaşandı? En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı! 'İntikam alacağım' dedi ve sonra ölüm saçtı: İşte İncellerin alfası...