25 Ekim 2024 Türkiye geneli hava durumu raporu geldi! İşte yağış beklenen o iller...

DENİZLERDE HAVA

Ege açıklarında fırtına; Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, doğusu kuzeybatıdan 3 ila 5, batısı yer yer 6; Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Batı Karadeniz’in batısı yer yer 2,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE
Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 kuzeyi yer yer 7, açıkları 8; Güney Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6, yer yer 7, açıkları 8, güneyi bugün (Perşembe) akşam ile gece saatlerinde kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 3,0 m, Görüş: İyi.

AKDENİZ
Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, bugün (Perşembe) akşam saatlerinde kuzeybatıdan; Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, bugün (Perşembe) akşam saatlerinde kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.

Türkiye'nin taraftar haritası belli oldu: İşte il il şaşırtan o tablo! Real Madrid Barcelona şifresiz canlı izle linki! Canlı yayın anlatımı İstanbul Boğazı'nda 1 Milyonluk düğün! Hazırlıkları 1 yıl sürdü 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı Arnavutköy'de satırla defalarca otomobile vurdu! İşte o anlar... Tedbirinizi alın! Kuvvetli yağış, kar ve karla karışık yağmur geliyor