25 Eylül 2024 Türkiye geneli hava durumu raporu yayınlandı! İşte il il beklenen sıcaklıklar...

DENİZLERDE HAVA

Doğu Karadeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Batı Karadeniz’in batısı gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli; Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4, yer yer 5; Doğu Karadeniz'de batı ve güneybatıdan, batısı kuzeybatıdan 2 ila 4 yer yer 5, yarın (Çarşamba) sabah saatlerine kadar doğusu 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, doğusu yer yer 2,5 m; Görüş: İyi, yağış ve pus anında orta, sis anında zayıf.

MARMARA
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli; Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan, yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,0 m, Görüş: İyi, pus anında orta, sis anında zayıf.

EGE
Hava Durumu: Az bulutlu ve açık; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan, güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.

AKDENİZ
Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı ve kuzeybatıdan, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinde güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.

İşte 25 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Ekrem İmamoğlu'na Alemdaroğlu torpili O ülkede alarm! Operasyonla ele geçirildi... Polis katili müptezelin ifadesi ortaya çıktı İYİ Partili belediye başkanı ve oğlu terminalde kavga etti! ATM'lerde yeni dönem resmen başlıyor