25 Temmuz 2024 Türkiye geneli hava durumu! İşte il il hava durumu...

DENİZLERDE HAVA

Marmara ve Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, bugün akşam saatlerinde doğusu güneydoğudan 2 ila 4, yarın (Perşembe) akşam saatlerinde doğusu 4 ila 6; Doğu Karadeniz'de batı ve güneybatıdan, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5 yer yer 2,0 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, yarın (Perşembe) akşam saatlerinde batısı yerel gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 yer yer 6, bugün ve yarın (Perşembe) akşam saatlerinde doğusu 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, bugün ve yarın (Perşembe) akşam saatlerinde doğusu yer yer 2,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık; Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5 yer yer 6, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra geneli 5 ila 7; Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6, bugün ve yarın (Perşembe) akşam saatlerinde kuzeyi 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, yer yer 3,0 m; Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Doğu Akdeniz’in doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan, gece saatlerinden itibaren Antalya Körfezi güneydoğudan 3 ila 5; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi