27 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?

27 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'de heyecan dolu yarışmalar devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen yarışmanın son bölümünde yapılan ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler olmuştu. Bu akşam oynanan ödül oyununu kazanan takım araştırılmaya başlandı. İşte 27 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

27 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen yarışmanın son bölümünde yapılan ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler olmuştu. Bu akşam oynanan ödül oyununu kazanan takım araştırılmaya başlandı. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'de heyecan dolu yarışmalar devam ediyor. İşte 27 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

SURVİVOR 27 MAYIS ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da 27 Mayıs akşamı oynanan ödül oyununu kazanan takım farklı skorla Ünlüler oldu.

SURVİVOR'DA İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Bayram haftası nedeniyle yarışmalara kısa bir ara veren Survivor 2020 yarışmacıları, iletişim oyununda karşı karşıya geldi. Survivor 2020'nin 26 Mayıs tarihli bölümünde sevdikleri üçer arkadaşıyla görüntülü konuşmak için parkurda mücadele veren ünlüler ve gönüllüler zorlu anlar yaşadı.

İletişim ödülü oyununda Acun Ilıcalı, gönüllüler takımından Survivor Evrim'e performansı sonrası övgü dolu sözlerde bulundu. Elif'le eşleşen Survivor Evrim’in parkurdaki başarısı karşısında Acun Ilıcalı "Muhteşem bir finish bu! Bu kadar geriden gelip bu kadar başarılı atış muhteşem" dedi.

Survivor 2020'de oynanan iletişim oyununu 10'a 5 gönüllüler takımı kazandı. Böylece Survivor gönüllüler takımı sevdikleri üçer arkadaşıyla görüntülü sohbet etme fırsatı yakaladı.

AYCAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Survivor 2020'de oynanan iletişim ödülü oyununda gönüllüler takımından Survivor Nisa'ya kaybeden ünlüler takımından Survivor Aycan gözyaşlarına hakim olamadı. Ağlamaya başlayan Aycan "Olmuyor artık bitti" dedi.

Gönüllüler takımından Survivor Nisa, iletişim oyunu sonrası karşı takım için Acun Ilıcalı'dan anlamlı bir istekte bulundu.

Nisa bayram olması nedeniyle ödülden iki takımdan faydalanmasını, bunun her iki takıma da iyi geleceğini söyledi. Acun Ilıcalı ise Nisa’nın ricasını kırmadı ve Ünlüler takımının yarışmacılarının da birer arkadaşları ile bayramlaşacağını söyledi.

SURVİVOR'DA PARTİ GECESİ

Survivor bayram haftası üçüncü yayınında yarışmacılar parti gecesinde doyasıya eğlendi. Ünlüler takımı ve gönüllüler takımı yarışmacıları Queen şarkılarına eşlik etti ve stres attı.

Parti gecesinde ünlüler takımı ve gönüllüler takımı yarışmacılarının oynadıkları sandalya oyunu ise eğlenceli anlara neden oldu. Survivor Ardahan, Survivor Barış, Survivor Cemal Can ve ünlüler takımından Survivor Yunus Emre'nin sandalye oyunu Survivor 2020'nin tüm yarışmacıları güldürdü.

Trabzonspor'un rakibi Konyaspor! İlk 11'ler belli oldu Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un gelini güzelliğiyle büyüledi! T10F seneye piyasaya sunulacak
Sonraki Haber