27 Temmuz 2024 Türkiye geneli hava durumu! Kuvvetli sağanak yağış, sel ve su baskınına dikkat!

DENİZLERDE HAVA

Bugün (Cuma) akşam saatlerinde Güney Ege’nin güneyi ile yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz’in batısında fırtına; yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra Kuzey Ege’nin güneyi ile Batı Akdeniz’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, batısı çok kuvvetli olmak üzere kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6; Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren batısı 6 ila 8 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m, doğusu 3,0 m yer yer 3,5 m; Görüş: Orta.

MARMARA
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde 6 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde 2,0 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE
Hava Durumu: Az bulutlu ve açık; Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde geneli kuzeybatıdan 4 ila 6, öğle saatlerinde güneyi 7; Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6, yer yer 7, bugün (Cuma) akşam saatlerinde güneyi 8 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, güneyinde yer yer 3,5 m; Görüş: İyi.

AKDENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Doğu Akdeniz’in doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Akdeniz’de kuzey ve kuzeybatıdan, gece ve yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde Antalya Körfezi kuzeydoğudan 4 ila 6 yer yer 7; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5, batısı 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, batısı 3,0 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde ABD ve 4 ülkeden Orta Doğu kararı! Resmen duyurdular...