27 Yıllık evliliği tek celsede bitmişti! Arzum Onan'dan evlilik sorusuna beklenmedik yanıt...

Geçtiğimiz yıl oldukça ses getiren bir boşanma süreci yaşayan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti, 27 yıllık evliliklerine noktayı koymuştu. Bir süre sonra Arzum Onan yeni bir aşka yelken açtığı haberleri ile gündeme geldi. Bu konuda ilk kez açıklama yapan Onan evlilik sorusuna da yanıt verdi.

Duruşmaya el ele girmeleriyle dikkat çeken çift, boşanma sürecinde ortaya atılan iddialara karşı sessiz kalmıştı. Özellikle Mehmet Aslantuğ'un adı, iş insanı Gözde Akpınar ile anılmış ve oyuncu bu iddiaları sosyal medya üzerinden yalanlamıştı.

Boşandıktan sonra yeni bir aşka yelken açan Arzum Onan, ilk kez özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Los Angeles'ta yaşayan bir Türk iş insanı olan Orkan Özkan ile aşk yaşayan oyuncu, uzun mesafe ilişkisiyle ilgili olarak, "Uzak mesafe o yüzden" diyerek esprili bir yanıt verdi.

EVLİLİK SORUSUNA YANIT VERDİ

Arzum Onan'ın bu açıklaması, magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncunun yeni aşkı ve uzun mesafe ilişkisiyle ilgili merak edilenler, hayranları tarafından yakından takip ediliyor. İlişkisi için 'Her şey yolunda' diyen Onan, evlilik sorularına karşılık ise 'Yok öyle bir şey' yanıtını verdi.

 
 
Yeni bir aşka yelken açmıştı! İşte Arzum Onan'ın evlilik açıklaması... Ludditler Haklı mıydı? İbrahim Hatipoğlu: Biz bu akşam Kadıköy'e kepenk indirttik!
Sonraki Haber