28-29 Ekim tatil mi? 28 Ekim yarım gün mü, tam gün mü tatil? 29 Ekim'de okullar tatil mi? 29 Ekim'de banka, noter, eczane ve hastaneler açık mı?

28 Ekim 2024 Pazartesi Günü Yarım Gün Mü, Tam Gün Mü Tatil?

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim öğleden sonra saat 13.00'te başlar. Bu nedenle 28 Ekim Pazartesi günü yarım gün resmi tatil olarak kabul edilir. Bu uygulama, Türkiye genelindeki kamu kurumları, okullar ve üniversiteler için geçerlidir. 28 Ekim öğleden önce çalışanlar mesaiye devam ederken, öğleden sonra tatil yaparlar. Dolayısıyla 28 Ekim günü çalışma süresi yarım gün olarak uygulanacaktır. Özel sektörde ise bazı şirketler tam gün çalışmaya devam edebilir, ancak bu durum işyerlerinin inisiyatifine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Terörist Mine Sevjin Alçiçek Hakkari HDP ilçe başkanı çıktı Fenerbahçe'nin Manchester United maçı ilk 11'i belli oldu Makine Mühendisi Zahide Güçlü Ekici'nin hikayesi yürekleri sızlattı Kafesteki kadını kırbaçlama partisi vermişler! 250 liraya 1 kırbaç Bütün leş kadro orada! FETÖ elebaşına rezil cenaze töreni Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin, motorin fiyatları