28 Eylül 2024 Türkiye geneli hava durumu raporu yayınlandı! İşte il il beklenen sıcaklıklar...

DENİZLERDE HAVA

Orta Karadeniz’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde Batı Karadeniz’in batısı yer yer pus ve sisli; Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5, doğusu 4 ila 6, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren doğusu 7; Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5, batısı 4 ila 6 yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren batısı 7 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Orta Karadeniz 2,5 m; Görüş: İyi, pus anında orta; sis anında zayıf.

MARMARA

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş: İyi, pus anında orta; sis anında zayıf.

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, güneyi ile yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde geneli kuzeybatıdan; Güney Ege'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren doğusu güneybatıdan; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.

"O vahşi yaptı, kendi ailemden şüphelenmiyorum" Kadir Ezildi'nin tesettürlü nişanlısının türbansız hali yayınlandı! Asgari ücret zammı ne kadar olacak? İşte 2025 için konuşulan 3 rakam! Altın fiyatları düşüşte! Galatasaray taraftarını kahreden Victor Osimhen haberi: Çıkış maddesi! Meteorolojiden 17 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı!