28 Mayıs 2024 Türkiye geneli hava durumu nasıl olacak? 20 kent için sarı kodlu uyarı geldi! İşte il il hava durumu...

DENİZLERDE HAVA

Doğu Akdeniz’in doğusunda fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile yarın (Salı) sabah ve öğle saatlerinde Batı Karadeniz’in batısı aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan; Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, yarın (Salı) sabah ve öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan, gece saatlerinde kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Güney Ege’nin güneyi aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, yarın (Salı) öğle saatlerinde kuzeybatıdan 3 ila 5, bugün (Pazartesi) akşam saatlerinde güneyi 6; Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, yer yer 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, batısı kuzeybatıdan 3 ila 5, batısı yer yer 6; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5, yer yer 6, bugün (Pazartesi) akşam ile gece saatlerinde doğusu güneydoğudan 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi