28 Şubat zihniyeti hortladı! Sözcü, Mehmetçik annesini hedef gösterdi! Saygı Öztürk'ten skandal provokasyon...

Skandallarla dolu yazıdaki diğer satırbaşları ise şu şekilde:

"BURASI İRAN MI SUUDİ ARABİSTAN MI?"

"Fotoğrafta Harbiye Subay Orduevi amblemi olmasa, "Acaba burası İran mı, Suudi Arabistan mı?" diye de merak edenlerimiz olacaktır. Fotoğrafın çekildiği yer ne İran, ne Suudi Arabistan. Fotoğraf geçen cumartesi günü Harbiye Subay Orduevi'nde çekildi. Bu fotoğraf için de hiçbir yetkili çıkıp "Harbiye Orduevinde çarşaflı bir kadın girmedi. Böyle bir olay olmadı" diyemez.

Biz kimsenin giyiminde-kuşamında değiliz. Ama orduevi gibi kuralları belli olan yerlere yönetmeliğinde de öngörüldüğü gibi kara çarşaflı, cübbeli, sarıklı kişiler alınmıyor. Biz hep böyle biliyoruz. Yapılanları öğrendikçe yasakları kaldırmak için bu adımların planlı olarak atıldığı akla geliyor. Yani, askerler de bu duruma yavaş yavaş alıştırılıyor.

Semih Kılıçsoy'un herkesi şaşkına çeviren Ajax maçı istatistiği O peynir markası tüm marketlerden toplatılıyor! Para iadesi yapılacak Uğur Dündar'ın Metin Akpınar'a şahitlik yapacağını duyunca çıldırdı! Kredi kartı borç yapılandırılmasında ne kadar ödenecek? Altın fiyatlarında tarihi zirve! Rekabet ve eğlence! MasterChef 2024'te 100.000 TL ödül kimin olacak?