29 Eylül 2024 MasterChef'e kim veda etti? Eleme potasındaki hangi isim MasterChef'e veda edecek?

MasterChef Türkiye 2024, TV8'de yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Yarışmacıların kıyasıya mücadelesi ve şeflerin zorlu oyunlarıyla dikkat çeken programda, her hafta olduğu gibi bu hafta da bir isim yarışmaya veda etti. Peki bu hafta yarışmaya veda eden isim belli oldu mu? Eleme potasından ilk çıkan isim hangisi oldu?

MasterChef Türkiye'nin 28 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde heyecan doruk noktaya ulaştı. Bedri Usta'nın konuk olduğu bölümde yarışmacılar, patlıcanlı Urfa kebabı yapmak için kıyasıya mücadele etti. İlk turu başarıyla geçen 6 yarışmacı, ikinci turda taze sebzelerle hazırladıkları tabaklarla eleme potasından kurtulmaya çalıştı. İşte MasterChef'te eleme heyecanı ve elenen o isim...

Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! Mourinho'dan İsmail Yüksek sürprizi ''Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!'' Fazile "Hanımsultan" son yolculuğuna uğurlandı Müşteriler hesap kapatıyor Tatiana'nın kusuru yok! Çarpan şahıs kask kamerasını yok etmiş "Okan Buruk’un kadro şımarıklığı ve fantezisi Galatasaray’ı yaktı!"