29 Haziran 2024 yurt genelinde hava nasıl olacak? İşte il il beklenen sıcaklıklar...

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz, Marmara ve Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 5 ila 7, gece saatlerinden sonra 4 ila 6, Doğu Karadeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 doğusu 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, batısı ilk saatler 2,5 ila 3,0 m; Görüş: İyi.

MARMARA

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m; Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m yer yer 3,0 m; Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz'de güneyli yönlerden, 3 ila 5, batısı kuzeybatıdan 4 ila 6; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.

Fatih'teki cani ilk cinayeti nasıl işledi? Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! Katilin annesi mahkemede "iyi ki yapmışlar" dedi İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı Tarım Kredi'den rafları indirimle dolduracak yeni Ekim fırsatları!