31 Mayıs 2024 Survivor All Star'da son dokunulmazlık kimin? Ogeday'dan dikkat çeken açıklama...

HAFTANIN SON DOKUNULMAZLIĞI KİMİN?

Survivor All Star'da haftanın 3. ve son dokunulmazlığını kazanan isim merak ediliyor. Büyük finale adım adım yaklaşan yarışmanın yeni bölümünde yarışmacılar, haftanın üçüncü ve son dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

Eşleşmeler öncesinde yarışmacılar, bireysel olarak en iyi süreyi yaparak parkuru tamamlamaya çalıştı. En iyi sıralamayı yapan Nefise, direkt olarak yarı finale adını yazdırmayı başardı. Seda ise sakatlığı nedeniyle yarışamadı.

İlk tur eşleşmeleri şu şekilde:

Atakan-Merve / Atakan

Hilmicem-Ogeday / Ogeday

Batuhan-Yunus Emre / Yunus Emre

Yarı final eşleşmeleri ise şu şekilde oldu:

Atakan-Ogeday

Nefise-Yunus Emre

3 olan ismin adını finale yazdıracağı parkur mücadelesinde Nefise, Yunus Emre'yi yenerek ilk finalist olmayı başardı. Atakan'ı yenen Ogeday ise ikinci finalist oldu.

Survivor bireysel dokunulmazlık final etabında Nefise-Ogeday mücadelesi yaşandı. Ogeday 3-1'lik skorla Nefise'yi de yenerek bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Akbank'ta hesabı olan soyuluyor!