4 maçta 2 gol 4 asist yapan Victor Osimhen'in değeri 25 milyon euro düşürüldü, 11 maçta tek gol atan Youssef En-Nesyri'nin değeri 22 milyon euroya çıkarıldı! Galatasaray taraftarını çıldırtan güncelleme

Transfermarkt'ın Türkiye yöneticisi Gökhan Yağmur, Victor Osimhen'in değerindeki sert düşüşle ilgili yaptığı açıklamada, "Osimhen, Türk futbolu için bir istisna olarak kabul ediliyor. Napoli'den ayrılmak istediği için bu transfer gerçekleşti, ancak PSG ve Chelsea, onun için belirlenen 120 milyon euro serbest kalma bedelini ödemek istemedi. Osimhen de Suudi Arabistan’a gitmek istemeyince Galatasaray bu durumu fırsata çevirdi. Galatasaray, oyuncuya talep edilen maaşı ödedi ve onu kiraladı. Bu süreçte Napoli, serbest kalma bedelini 75 milyon euroya indirdi. Yani Chelsea, onu kış transfer döneminde almak isterse, 75 milyon euro ödemek zorunda olacak. Bu nedenle, Osimhen’in performansından bağımsız olarak piyasa değeri şu an için 75 milyon euroya düştü." ifadelerini kullandı.

Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı Katilin annesi mahkemede "iyi ki yapmışlar" dedi Tarım Kredi'den rafları indirimle dolduracak yeni Ekim fırsatları! Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı Meteorolojiden Marmara Bölgesi için sağanak yağış uyarısı!