4 Ocak bu akşam hangi filmler var? TV'de bugün yayınlanacak filmler!

Hafta sonunun gelmesi ile beraber birçok kişi televizyonda hangi filmlerin olduğu merakla araştırmaya devam ediyor. Hafta sonunu evde geçirmek isteyen vatandaşlar TV'de yayınlanacak olan filmleri izlemek istiyor. Peki, 4 Ocak bu akşam hangi filmler var? TV'de bugün yayınlanacak filmler! Detaylar haberimizde...

Evde vaktini değerlendirmek isteyen çoğu kişi bugün hangi filmlerin televizyonda yayınlanacağını merakla araştırıyor. Bilim Kurgu, fantastik, dram, macera, komedi, aksiyon türündeki birçok film televizyon ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Peki, 4 Ocak bu akşam hangi filmler var? TV'de bugün yayınlanacak filmler! Detaylar haberimizde...

4 OCAK BU AKŞAM HANGİ FİLMLER VAR?

 
 

Valerian Ve Bin Gezegen İmparatorluğu 
Saat : 20:00 - 22:45 (165 dakika)
Tür : Sinema
Oyuncular : Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen, Rihanna
Yönetmen : Luc Besson
28. yüzyılda Valerian ve Laureline insanları korumak için çalışan özel bir ekiptir. Savunma Bakanlığı'nın görevlendirmesiyle bu ikili, her daim büyümekte olan bir metropol olan Alpha şehrine gönderilirler. Alpha'nın merkezinde bu kentin barış ortamını tehdit eden karanlık ve gizemli bir güç vardır, Valerian ve Laureline evrenin geleceğini kurtarmak için bu güçle savaşmak zorundadır.

Pompeii 
Saat : 19:30 - 21:15 (105 dakika)
Tür : Sinema
Oyuncular : Marco Crespı, Andrea Osvart, M. Venturıello, F. Pannofıno
Yönetmen : Giulio Base
Family
İmparatorluğun incisi Pompei’de, büyük volkan aniden uyanır. Pompei halkı, artık hayatlarının sonsuza dek değişeceğini anlar. Romalı bir asker olan Marco, bu felaketten sonra tek aşkı Valeria’yı bulmak için şehre geri döner. Dönüşüyle birlikte, Valeria’nın kardeşi, aydınlatılması zor gizemli bir cinayetle suçlanır. Marco, şimdi gücün kıvrımlı yollarında tüm insanlığı karşısına almış yalnız ve gerçek bir kahramandır. Politik oyunlara karşı değişimin acı veren yollarını kat etmek ve gerçek suçluyu bulmak zorundadır. Pompei’nin dev volkanı, halkın ve şehrin kaderini tümüyle değiştirirken, etraflarındaki değerli hayatları kurtarmaya çabalayan Marco ile Valeria anlar ki; ölümsüz olan, yalnızca umut ve sevgidir.


Gizemli Adaya Yolculuk 
Saat : 20:00 - 22:00 (120 dakika)
Tür : Sinema
Oyuncular : Dwayne Johnson, Michael Caine, Josh Hutcherson, Luis Guzmán, Vanessa Hudgens
Yönetmen : Brad Peyton
Sean Anderson okyanus ortasında gizemli bir adadan şifreli bir sinyal alır. Onu durduramayacağını anlayan üvey babası Hank maceraperest Sean ile birlikte ipuçlarının peşinden gider. Yolculuklarına helikopter pilotu Gabato ve onun genç, güzel, inatçı kızı Kailani de eşlik edince gizemli adanın peşine düşen ekip tamamlanır.


Ölümcül Uçuş
Saat : 20:00 - 00:45 (285 dakika)
Tür : Sinema
Oyuncular : Jessica Lowndes, Julianna Guill, Ryan Donowho, Landon Liboiron
Yönetmen : Kaare Andrews
7Şiddet-Korku
FBI ajanı Gretchen Blair, Washington D.C.'ye gitmek için yola çıkar. Uçakta yanında oturan yolcu ile muhabbet eden Blair, ondan şaşırtıcı bir teklif alır. Yolcu, içinde bulundukları uçağın kaçırılmak üzere olduğunu söyler ve kendisini uçaktan kurtarma karşılığında Blair'e 75 milyon dolar ödemeyi vaat eder. Blair, yolcunun anlattıklarını başta ciddiye almaz ama uçağın kontrolünün bir grup hırsız tarafından ele geçirilmesi üzerine şaka olmadığının farkına varır. Çalınmış bir ganimeti uçakta arayan hırsızlar uçağın altını üstüne getirirler. Kendisini havada karmaşık bir soygunun içinde bulan Blair, yolcuları kurtarmak için savaşır.


Kafalar Karışık
Saat : 20:00 - 22:00 (120 dakika)
Tür : Sinema
Oyuncular : Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin
Yönetmen : Yücel Yolcu
Atakan’ın sevgilisi Buse ile mutlu bir birlikteliği vardır. Çift ilişkilerini evlilikle taçlandırmak ister. Zengin bir kadın olan Buse’nin dedesi ise bu evliliğe razı gelmez. Atakan ne yaparsa yapsın Buse’nin dedesini ikna edemez. Böyle olunca geriye tek çare Buse’nin yıllardır kayıp olan öz babasının bulmak kalır. Müstakbel kayınpederini bulmak için macera dolu bir yola koyulan Atakan’a bu serüvende yakın arkadaşları Fatih ve Bilal eşlik eder.

Hesaplaşma 
Saat : 21:15 - 23:30 (135 dakika)
Tür : Sinema
Oyuncular : Josh Duhamel, Anthony Hopkins, Al Pacino
Yönetmen : Shintaro Shimosawa
Genç ve hevesli avukat Ben Cahill, büyük bir ilaç şirketinin yöneticisine karşı açılan bir davayı üstlenir. Çok geçmeden kendini şantaj ve tehlikeli oyunlar içinde bulan Cahill durumdan kurtulmaya çalışırken davayı takip etmek zorunda kalır...

Thor: Ragnarok 
Saat : 21:30 - 00:00 (150 dakika)
Tür : Sinema
Oyuncular : Taika Waititi,Chris Hemsworth,Tom Hiddleston
Yönetmen : Taika Waititi
Norse kıyameti yaklaşmaktadır. Thor, Asgard'dan uzakta hapsolmuştur ve çıkış yolu bulamamaktadır. Asgard'ı kurtarmak için Thor'un Özgür kalması ve karşısına eski müttefiki Hulk'ı çıkaran ölümcül bir yarışmayı kazanması gerekmektedir.


Hababam Sınıfı Üç Buçuk
Saat : 22:00 - 00:15 (135 dakika)
Tür : Sinema
Oyuncular : Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan, Mehmet Ali Alabora, Kibariye
Yönetmen : Ferdi Eğilmez
Yılların eskitemediği efsane serinin bu bölümünde, Okul Müdürü Deli Bedri süpriz bir evlilik kararı alır ve yeni eşi Deli Bedriye ve üvey oğluyla birlikte okula taşınır. Hababam Sınıfı önceleri kendi taraflarında zannettiği Deli Bedriye’nin aslında dişli bir düşman olduğunu kısa zamanda anlayacaktır. Hababam Sınıfı’ndan kurtulmaya ant içen Deli Bedri, karısı ve üvey oğlunun yardımıyla Hababam Sınıfı’na yeni bir savaş açar.


Justice League: Adalet Birliği 
Saat : 19:15 - 21:30 (135 dakika)
Tür : Sinema
Oyuncular : Ben Affleck,Henry Cavill,Gal Gadot
Yönetmen : Zack Snyder
Superman’in özverili hareketi karşısında insanlığa olan inancını tekrar kazanan Bruce Wayne, yeni bulduğu müteffiği Prenses Diana ile birlikte daha büyük düşmanlara karşı savaşmak için bir araya gelir. Batman ve Wonder Woman’ın da onlara katılmasıyla yeni bir tehdide karşı birlik olurlar. Ekip, gezegeni büyük bir yıkıma uğratacak saldırı karşısında başarılı olabilecek midir?

Çok Uzak Fazla Yakın
Saat : 23:30 - 01:30 (120 dakika)
Tür : Sinema
Oyuncular : Burcu Biricik, Özgün Çoban, Servet Pandur, Kaan Yılmaz, Metin Coşkun
Yönetmen : Türkan Derya
İki üniversiteli gencin tanışmalarının ardından yaşadıkları büyük aşkları ve iniş çıkışlar...

On Numara 7 Ekim 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı? Zeynep Bastık ve Mabel Matiz 'Lan' için bir araya geldi! TBMM İSRAİL TEHDİDİ İÇİN TOPLANIYOR
Sonraki Haber