4 Temmuz 2024 MasterChef'te bir üst tura çıkan isimler kim? İşte yarışmacıların performansları...

HANGİ İSİMLER BİR ÜST TURA ÇIKACAK?

MasterChef yeni sezonun yeni bölümünde büyük bir performans sergiliyor. Şefler yemekler ile ilgili bilgi verirken yarışmacılar da bir üst tura çıkmak için ter döküyorlar. 

Şeflerin karşısında hünerlerini gösteren yarışmacı adayları üçerli gruplar halinde turlara çıktı.

Perşembe akşamı ilk turda Nejat, Sezer ve Kaan ratatouille yapmak için karşı karşıya geldi. Şeflerin yaptığı değerlendirme sonrası gecenin kazananı Kaan oldu.

2. elemelerin bir sonraki aşamasında ise şefler Serhat, Sabahattin ve Turan'dan bolonez soslu tagliatelle yapmalarını istedi. Bu turda süre ise tam 40 dakika oldu. Süre sonunda şeflerin kararı ile bu turun kazananı da Serhat oldu.


Gecenin bir diğer yemeği olan Bursa pideli köfte için bu kez üçlü düelloda Vasily, Şeyhmus ve Erman eşleşti. 40 dakikalık süre sonunda üçlü düellonun galibi olarak üst tura çıkan isim Şeyhmus oldu.

Nefes kesen bölümün son etabında ise bu kez düğün çorbası vardı. Bu menüyü yapmak için şefler yarışmacılara tam 45 dakika süre verdi. Cansel, Ayşe ve Serap'ın mücadele verdiği düello sonunda şefler kararını açıkladı. Şeflerin kararı ile gecenin kazananı Ayşe oldu.

Semih Çelik'i destekleyip örgütleştiler: Bebek bacakları keseceğiz! Kız çocuğunun genital bölgesine kolonya döktürüp yaktırdılar! Fatih Portakal'a göre Süleyman Soylu'nun suçlu olduğu cinayetler! Adli bilişim uzmanından banka müşterilerine uyarı! İki genç kızı canice öldüren Semih Çelik'in odası görüntülendi! İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak yağış geliyor...