47. Altın Kelebek Ödül töreninde kim ne giydi? İşte kırmızı halıdan kareler

Hürriyet Gazetesi ve Pantene iş birliğiyle '47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri' dün gece Zorlu PSM’de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Ödül töreni öncesinde ünlü isimler, birbirinden şık kıyafetleriyle kırmızı halıda poz verdiler.

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri 47’nci kez Altın Kelebek ödülünü aldı. Sanat camiasının ünlü isimleri birbirinden iddialı kıyafetleriyle geceye damga vurdular.

Demet Özdemir, Ahsen Eroğlu, Cemre Baysel, Melis Sezen, , Rachel Araz Kiresepi, Ayça Ayşin Turan, Enis Arıkan, Birce Akalay, Caner Cindoruk, Ezgi Mola, Gökçe Bahadır, Bige Önal, Öykü Karayel, Demet Akbağ, Deren Talu Aytaç Şaşmaz, Oğuzhan Koç, Cemal Can Canseven, Nilperi Şahinkaya, İrem Derici, Acun Ilıcalı, Mahmut Orhan, Melisa Şensolsun, Pelin Öztekin gibi pek çok ünlü isim Kırmızı Halı’da şıklığını konuşturdu.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?