5,70 TL ücretin 3,10 lirasını geri alabilirsiniz!

Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Gebze-Halkalı banliyö tren hattında ilk sefer dün saat 06.00’da başladı. Sabahın ilk saatlerinden itibaren çok sayıda vatandaş da işe, okula gitmek için banliyö tren hattını kullandı. Özetle İstanbullu bu hattı çok sevdi. Ancak dikkat etmeleri gereken de bir şey var. O da 5.70 TL olan ücretin gidilen mesafeye göre bir kısmının iade ediliyor olmasını. İade rakamı da 3 lira 10 kuruşu bulabiliyor.

Hürriyet'ten Ceyhun Kuburlu Gebze istasyonundan Halkalı’ya kadar 115 dakikada banliyö hattında yolculuk yaptı. Kocaeli’nin Gebze ilçesinden başlayan yolculuğu, İstanbul sahili boyunca devam etti ve Halkalı’da sonlandı. 

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları