6 Ocak 2024 Survivor All Star var mı? Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor yeni bölümde neler yaşanacak?

6 OCAK SURVIVOR VAR MI?

TV8 yayın akışı takibi yapan izleyicilerin günün en çok merak ettiği madde Survivor 4. bölüm oldu. Yeni yılın ilk günüyle birlikte yayın hayatına başlayan Survivor All Star 2024 izlenmeye başladı. Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan’ın sunumuyla yayınlanan Survivor yeni bölümleri beklenmeye başladı. Ocak ayının ilk haftasında 3 gün yeni bölümü yayınlanan Survivor 6 Ocak Cumartesi günü izlenebilecek mi araştırıldı. Milyonlarca seveni olan Survivor 4 bölüm ne zaman sorusunun yanıtı geldi. Mavi ve Kırmızı takım yarışında tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor yeni bölüm 8 Ocak Pazartesi günü saat 20.00 olduğunda yayınlanacak. 

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! ABD ve 4 ülkeden Orta Doğu kararı! Resmen duyurdular...