6. Uluslararası Dostluk Kısa Film Festivali sinemaseverlerle buluşacak! 13 Filistinli yönetmen İstanbul'a geliyor

ETKİNLİKLER

Festivalin Filistinli yönetmen konuklarının bir araya geleceği ‘Dünden Bugüne Filistin Sineması’ paneli 4 Ekim Cuma akşamı, Cannes ödüllü ilk yönetmen, Filistin sinemasının kurucusu Michel Khleifi’nin Master Class’ı da 5 Ekim’de Grand Pera Emek Sahnesi’nde gerçekleşecek. Festival boyunca ayrıca AKM Yeşilçam Sineması’nda film gösterimlerinin ardından yönetmen söyleşileri yapılacak.

 HASAN AYCIN VE MICHEL KHLEIFI'YE ONUR ÖDÜLÜ

Festivalin bu yılki onur ödülleri bu yıl Filistin’de yaşanan drama yıllardır çizgileri ile dikkat çeken yazar ve çizer Hasan Aycın ile Filistin sinemasının kurucusu olan ve festivale de konuk olan, Cannes ödüllü ilk Filistinli yönetmen Michel Khleifi’ye verilecek. 

İran böyle saldırdı: Tüm dünya bu görüntülerle şoka girdi! İsrail'in gözü döndü: Gece boyunca tüm Ortadoğu’ya saldıracağız! Terör sevici İBB çalışanı bakın hangi vekilin makam aracından çıktı! "Füze düşen alanlardan görüntü yayınlamak vatana ihanet" Altın dün akşamki yükselişin ardından, tekrar düşüşe geçti Meteoroloji'den 7 kent için gök gürültüsü, sağanak ve rüzgar uyarısı!