7 bin yıldır sirke kullanılıyor! Canan Karatay'ın "sirke ile her gün tuvalet yıkanmaz" açıklaması tuvalet temizliği tartışmasını alevlendirdi!

Ünlü beslenme uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, katıldığı bir programda ev temizliğinde doğal yöntemlere yönelmemiz gerektiğini vurguladı. Özellikle sirkenin, hem sağlıklı hem de etkili bir temizleyici olduğunu belirten Karatay, bu doğal ürünü ev temizliğinde kullanmanın birçok faydasına dikkat çekti.

Binlerce yıldır kullanılan sirkenin, sadece mutfakta değil, temizlikte de çok yönlü kullanım alanları olduğunu ifade eden Karatay, ev yapımı sirkenin vücuttaki toksinleri attığını ve virüslerle mücadele ettiğini söyledi. Ancak marketlerden alınan sirkenin de ev temizliğinde kullanılabileceğini belirtti.

Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! Hasan Şaş'tan şok Fatih Terim açıklaması! "Beni ambulansla getirtti" 1 Temmuz 2025 sonrası satılan araçları kapsayacak Tarım Kredi'den şarküteri ve kahvaltılık ürünlerde ucuzlatan fiyatlar!