8 Ekim 2024 MasterChef Türkiye'de haftanın ilk takım oyunu! Hangi isim bireysel dokunulmazlığı kazandı? Eleme potasına kimler girdi?

MasterChef Türkiye'de kıran kırana bir mücadele daha! Nevzat ve Kerem'in kaptanlığındaki takımlar, haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Mutfakta kıvılcımlar saçılırken, şeflerin de kararları büyük merak uyandırdı. Peki, bu zorlu yarışta kazanan kim oldu? Hangi yarışmacı ilk eleme adayı olarak potaya girdi? Cevaplar, 8 Ekim akşamı TV8'de!

MasterChef Türkiye'de kıran kırana bir mücadele daha! Kırmızı ve mavi takımlar, haftanın üçüncü puanı için mutfakta ter döktü. Şeflerin damak zevkini fethetmek için birbirinden lezzetli yemekler hazırlayan yarışmacılar, dokunulmazlık için sonuna kadar savaştı. Peki, bu zorlu mücadelede kazanan kim oldu? Hangi takım, eleme potasına adım attı? Cevaplar, 8 Ekim akşamı TV8'de!

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!