8 organize suç örgütüne operasyon! Çok sayıda ruhsatsız silah ve uyuşturucu ele geçirildi...

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 8 ayrı organize suç örgütüne Kuyu-32 ve Kuyu 33 operasyonları düzenlendiğini ve 95 organize suç örgütü üyesinin yakalandığını duyurdu.

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri KOM Şube Müdürlüklerince; Bursa, Gaziantep, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Sakarya ve Siirt olmak üzere 7 ilde “Kuyu-32” ve “Kuyu-33” operasyonları düzenlendi.

Düzenlenen operasyonlarda İzmir’de Erkan Bulu, Kahramanmaraş’ta Vahdettin Yardım, Konya’da Mehmet Elagöz Bildik, Sakarya’da Selçuk Delikara ve İhsan Astam, Gaziantep’te cezaevinde olan Cuma Ali Dursun Bursa’da yurt dışında tutuklu olarak bulunan B.G. ve Siirt’te cezaevinde olan Rıdvan Dündar’ın elebaşılığını yaptığı 8 ayrı organize suç örgütüne üye 95 şüpheli yakalandı.

Organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli yağma, kasten öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, tehdit, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tefecilik, şantaj, 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarından haklarında soruşturma başlatıldı. Operasyonlar sonucu, 24 adet ruhsatsız tabanca, 11 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet otomatik tabanca, 9 adet kesici delici alet, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ve çok sayıda çek-senet ele geçirildi.

Deprem bölgesinde hava nasıl olacak? Otomobil satışlarında yeni dönem yıl başında başlıyor! Zorunlu olacak Dursun Özbek sürpriz projeyi açıkladı
Sonraki Haber