9 Ağustos 2024 MasterChef'te yedek kadrodan kim ana kadroya geçecek?

"MasterChef Türkiye'de heyecan dinmiyor! Haftanın 3 oyununun ardından belirlenen eleme potası, yarışmacıları zorlu bir mücadeleye sürüklüyor. Bu hafta, ana kadroya girmek için büyük bir fırsat yakalayan yedek yarışmacılar, geleneksel lezzetlerden biri olan Dalyan köfteyi en iyi şekilde hazırlamak için ter döktü.

"MasterChef Türkiye'nin heyecanı dorukta! Mutfak savaşlarının kızıştığı bu sezon, her hafta yeni sürprizlere gebe. Takımlar belirlendikten sonra kıyasıya mücadele eden yarışmacılar, eleme potasına girmemek için tüm hünerlerini sergiliyor. Haftanın son oyunu, ana kadroya girmek için büyük bir fırsat sunan yedek yarışmacılar için adeta bir final maçı! Peki, 9 Ağustos'ta yapılan Dalyan köfte mücadelesinde hangi yedek yarışmacı şefleri etkileyerek ana kadroya adım attı? İşte merakla beklenen cevap..."

Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! Mourinho'dan İsmail Yüksek sürprizi Müşteriler hesap kapatıyor Fazile "Hanımsultan" son yolculuğuna uğurlandı Tatiana'nın kusuru yok! Çarpan şahıs kask kamerasını yok etmiş "Okan Buruk’un kadro şımarıklığı ve fantezisi Galatasaray’ı yaktı!" O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat! Tedbirinizi alın...