9 Temmuz 2024 Salı yurt genelinde hava nasıl olacak? Sıcaklıklar düşüyor mu?

DENİZLERDE HAVA

Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ,

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan, doğusu güneybatıdan 3 ila 5; Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5, batısı 6 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Doğu Karadeniz’in batısında yer yer 2,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m; Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan, güneyi kuzeybatıdan 4 ila 6 yer yer 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m yer yer 3,0 m; Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5, Antalya Körfezi bugün (Pazartesi) akşam saatlerinde güneybatıdan yarın (Salı) sabah kuzeydoğudan 6; Doğu Akdeniz’de güney ve güneybatıdan, gece saatlerinde batısı kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m; Görüş: İyi.

"Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler" Kereste'de kan donduran mesajlar ortaya çıktı! İkbal Uzuner ve katili Semih Çelik'in son görüntüleri ortaya çıktı! Narin'in evinde katledildiği sonucuna varıldı: TV'deki halı detayı... İkbal'in babası olay gününü anlattı Üsküdar'da İsrail protestosu! Şehit çocuklar için balonlar havalandı..