9 Temmuz 2024 Salı yurt genelinde hava nasıl olacak? Sıcaklıklar düşüyor mu?

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, iç kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

BOLU 16°C, 31°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DÜZCE 21°C, 34°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

SİNOP 23°C, 29°C
Parçalı bulutlu

ZONGULDAK 21°C, 29°C
Parçalı bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

AMASYA 20°C, 32°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ARTVİN 20°C, 29°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, iç kesimlerinde yarın (Salı) öğle saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

SAMSUN 23°C, 30°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve yarın (Salı) öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

TRABZON 24°C, 28°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Kız çocuğunun genital bölgesine kolonya döktürüp yaktırdılar! Fatih Portakal'a göre Süleyman Soylu'nun suçlu olduğu cinayetler! Bankalarda Akbank teyakkuzu İkbal Uzuner ve katili Semih Çelik'in son görüntüleri ortaya çıktı! Adli bilişim uzmanından banka müşterilerine uyarı! "Oğlun kızımın beynini yıkıyor, beraber intihar edecekler"