A Milli Futbol Takımı'nda EURO 2024 öncesi bir şok sakatlık daha! Yıldız oyuncu kadrodan çıkarılabilir

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu ilk maçında 18 Haziran Salı günü oynayacağı Gürcistan maçının hazırlıklarını taraftarlara açık yaptığı antrenman ile sürdürdü. Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Polonya ile oynanan maçta sakatlanan İrfan Can Kahveci için açıklama yayınladı.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu ilk maçında 18 Haziran Salı günü oynayacağı Gürcistan maçının hazırlıklarını taraftarlara açık yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Polonya ile oynanan maçta sakatlanan İrfan Can Kahveci için açıklama yayınladı.

''TEDAVİSİ DEVAM ETMEKTEDİR''

Yapılan duyuruda; "A Milli Takımımızın EURO 2024 kadrosunda bulunan oyunculardan İrfan Can Kahveci’nin Polonya ile oynanan özel maçın ilk yarısında yaşamış olduğu sakatlıkla ilgili tedavisi devam etmektedir. Milli futbolcumuzun sağlık durumu günlük olarak takip edilecektir." ifadeleri kullanıldı. 

İrfan Can Kahveci'nin EURO 2024 kadrosundan çıkarılıp çıkarılmayacağı kısa süre içinde belli olacak. 

Tecrübeli futbolcu kariyer sezonunu yaşadığı Fenerbahçe'de bu sezon tüm kulvarlarda toplam 46 maçta 18 gol 8 asist üretti.

MİT ve Emniyet'ten PKK/KCK'nın Rusya yapılanmasına operasyon! Öcalan ile İmralı'da görüşecek isim belli oldu 23 Ekim 2024 baraj doluluk oranları! İstanbul'un ne kadar suyu kaldı?
Sonraki Haber