ABD bayraklı yat batığa çarptı

İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında, batık bir geminin yelken direğine çarpıp su alan yattaki 6 kişi sahil güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Su alan yat da yedeklenerek kıyıya çekildi.

İzmir’de tatil yapan 5 kişi, kaptan Muhteşem Acartürk'ün kullandığı ABD bayraklı 17 metrelik 'Giada' isimli yatla denize açıldı. Bir süre sonra yat, batık bir teknenin yelken direğine çarptı.

KAPTAN YARDIM İSTEDİ
 Hasar gören yatın su almaya başladığını fark eden kaptan Acartürk, 5 kişiyi, yatın botuna aldı, ardından 'Acil' koduyla Sahil Güvenlik'e telsiz anonsu geçerek, yardım çağrısında bulundu.

Çağrı üzerine bölgeye giden Sahil Güvenlik ekibi, önce yatın kaptanı ve deniz botundaki 5 kişiyi kendi botlarına alarak kurtardı. Daha sonra yarısından fazlası suya gömülü olan yatı yedekleyip, Çeşme Marina'ya getirdi. 'Giada' isimli yatın bakım ve onarımı için karaya çekildiği öğrenildi.

Hande Yener Sezen Aksu'nun "Git" şarkısı ile sahneyi salladı! ''Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!'' Yalan dizisinde Melike'nin hayalleri bir kez daha suya düştü!
Sonraki Haber