“Abdülkerim Bardakcı Galatasaray’dan 3 milyon euro maaş istiyor!” Young Boys maçına damga vuran Milli oyuncunun şok isteği ortaya çıktı

Galatasaray’ın Milli stoperi Abdülkerim Bardakcı, dün gece oynanan ve 3-2 kaybedilen Young Boys maçına hatalarıyla damga vurdu. Yenen gollerdeki hatasının yanı sıra penaltı yaptıran ve kırmızı kart görerek rövanş maçında cezalı duruma düşen Abdülkerim Bardakcı’nın yönetimden istediği maaş ortaya çıktı.

ABDÜLKERİM BARDAKCI 3 MİLYON EURO İSTİYOR!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Young Boys deplasmanına çıktı ve sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Mücadelede yenen gollerde hatası bulunan Abdülkerim Bardakcı, skor 2-2 olduktan sonra yaptırdığı penaltıyla hem maçın 3-2 kaybedilmesine neden oldu hem de kırmızı kart görerek rövanş maçı öncesi cezalı duruma düştü.

Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! Metin Arolat'ı dostları yalnız bırakmadı Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun şampiyonu Galatasaray "F.Bahçe'nin penaltısı fiyasko! G.Saray kırmızı kart görmeliydi" Jose Mourinho: Salakça bir cevap olarak görülecek ama... Okan Buruk: ... bu yüzden rahat maç oldu!