Ve Abdülkerim Bardakcı’nın Galatasaray’daki geleceği için belli oldu! Okan Buruk yönetimden transfer istemişti, Suudi Arabistan’dan gelen teklif ortalığı karıştırdı: Son karar verildi…

Galatasaray’da sezona çok kötü bir giriş yapan Abdülkerim Bardakcı’nın Suudi Arabistan’a transfer olacağı konuşuluyordu. Teknik direktör Okan Buruk da Hermoso transferini bu yüzden ısrarla istedi. Abdülkerim Bardakcı ile yapılan görüşmenin ardından Milli futbolcu için son karar verildi.

ABDÜLKERİM BARDAKCI İÇİN SON KARAR VERİLDİ!

Galatasaray’da formu düşüşte olan ve yaptığı hatalarla sezona kötü bir giriş yapan Abdülkerim Bardakcı için Suudi Arabistan iddiaları ortaya atılmıştı. Çok yüksek bir maaşa teklif aldığı ve takımdan ayrılacağı iddia edilen Milli oyuncu için son karar verildi.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Trabzonspor 10 kişiyle direndi, Beşiktaş fırsat tepti!