Acı haberi Bakan Yerlikaya duyurdu! TUSAŞ saldırısında şehit sayısı arttı...

TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine terör örgütü PKK tarafından saldırı düzenlendi. TUSAŞ saldırısındaki son dakika gelişmesini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya aktardı. Bakan Yerlikaya "Maalesef şehit sayımız 5 oldu, toplam yaralı sayımız 22" dedi.

TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin, Havacılık Bulvarı Kahramankazan Ankara yerleşkesindeki giriş kapısındaki patlamanın ardından, silah sesleri duyuldu. Güvenlik nedeniyle personelin sığınaklara yönlendirildiği belirtildi.

Saldırının PKK'lı teröristler taradından gerçekleştiğini Bakan Güler açıkladı.

ŞEHİT SAYISI YÜKSELDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya TUSAŞ saldırısında şehit sayısının 5'e yükseldiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya şu ifadeleri kullandı: Toplam yaralı sayımız 22. Az önce de ifade ettim, 7 yaralımız burada yatıyor. Bir hastamız taburcu oldu, ikisi de taburcu olmak üzere. Dolayısıyla 19 yaralımız tedavi süreçleri hastanelerde devam ediyor. Altı hastanede 19 yaralımız tedavileri devam ediyor.

Bebek ölümleri için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu kararı Resmi Ga FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yerine kim geçecek? İsrail, Beyrut’a çok sayıda hava saldırısı düzenledi! İşte o anlar...
Sonraki Haber